Huomasin höttönetin puolella mainintaa ravigaalasta ja ajattelin kurkkia josko sieltä löytyisi tuttujen hevosia. Tottahan toki sieltä löytyi monen monta... mutta mitäs sieltä sitten osuikaan silmiini? Omia kasvatteja. Jotakin mitä en ollut ollenkaan odottanut, ja joka yllätti todella positiivisesti. 

Vuoden kilpaileva suomenhevosori/ruuna-kategoriassa tittelistä kilpailee Savun Salama. Ori voitti tänä vuonna N.I.N. Rattopoika-muistoajon. 

Vuoden lämminverinen montéhevonen-kategoriaan pääsi Delicado Smoke. Montémestari 2011. Kehumatta paras, mutta on se kyllä sellaisesta emästäkin, että. Tosin montépuolen menestys oli vähän yllätys, mutta loistavaa silti.

Vuoden suomenhevosten siitosori-ehdokas on Savun Kullervo. Ihan rehdisti voidaan sanoa, että paljon vanhempiaan parempi hevonen.

Vuoden peitsariksi on tarjolla Devin Stain. Classic Pace -voittaja. Mahdottoman hieno tamma ja ensimmäisen peitsarini varsa. 

 

Olen siis aivan mahdottoman iloinen ja ylpeä ja kiitollinen, että omia kasvattejani vielä näkyy radoilla, saati sitten ravigaalassa. Sanaton, etten sanoisi.