Maanantaina oli päättäjäjäsenkokous, jossa päätettiin kahdesta uudesta jäsenestä. Toivotan lämpimästi Hannan ja Hessi VR:n tervetulleiksi päättäjäjäsenistöön ja toivon heille menestystä uudessa työtehtävässään. Samalla keskusteltiin myös ravigaalasta ja sitä kautta löytyisi paljon tekemistä. Viittasin jo jossain aiemmassa postauksessani muutamaan hevoseen ja talliin, mutta se ei suinkaan riitä. Pitäisi kaivella kaikki tallit läpi ja katsastaa mahdollisia ravigaalaehdokkaita seuraavaa kokousta varten.

En vaan oikein tiedä mistä aloittaa. Omasta tallista ei löydy muita kuin Ulrique, joka ilmeisesti on jo laitettu listoille kahden suurkilpailun voittajana. Siitosoriakaan meiltä ei löydy, koska Tulikettu on jo kuollut ja kuopattu niin kauan sitten (jälkeläisistä ruuna Vikker voitti Viekser muistoajon ja ori Savitaipaleen Cultessi oli kuninkuusravien kolmas) eikä toista samanveroista vielä taida olla. Meillä kun mikään hevonen ei ole ollut ehdoton huippu, vähän kaikki ovat sellaisia keskinkertaisia taaplaajia.

Toisin sanoen kaikki hevoset täytyy (tai saa, riippuu ihan siitä miten ajattelee) etsiä muualta ja se tarkoittaa, että kahlaan tuntikaupalla talleja läpi. Syksyn laiskuus kostautuu, olen ihan pihalla kaikista syksyn kovista nimistä ja keväältä en enää muista kovinkaan montaa. Tallien tutkaileminen on kyllä kivaa, mutta siitä seuraa aina valinnanvaikeus. Jos jotakin inhoan, se on muiden tallien/hevosten asettaminen parhausjärjestykseen. En voi sanoa, että en arvostaisi joitakin talleja/hevosia toisia enemmän, mutta sekään ei tuo minulle vain yhtä ainoaa suosikkia valittavaksi. No, pitää sitten repiä jostain aikaa sitäkin varten.

Muuton suunnittelu onkin toistaiseksi edistynyt suhteellisen hyvin, mutta taidan silti jäljestää aikataulusta aika pahasti. Minulla on jo valmiiksi vieroitusoireita internetyhteydestä, koska se tuskin tulee toimimaan heti muuton jälkeen ja tämä saattaa pätkäistä jo ennen muuttoa. Iiks. Olisi iso läjä hevosten sivuja tehtävänä ja lisäksi ravigaalajutut jajaja... Monimutkaista tämä elämä.