Ei ei, en nyt ala selittämään tekemisestä virtuaalimaailmassa, vaan kasvatista, jonka aion myydä sillä onhan sekin tekemistä vaativa virtuaalinen jokin. Se on mielestäni varsin hieno varsa, joten pitäisikö minun loukkaantua, kun sitä ei ole vielä myyty? Kyseinen ainutlaatuisesti hooteenetissä myynnissä oleva suomenhevonen on ollut markkinoilla parisen tuntia (joskin olen vaivautunut nostamaan ketjua vain kerran).

Oikeastaan en kyllä odottanutkaan hooteenettiläisiltä, että kukaan tulisi tarjoamaan siitä vähään aikaan, vaikka varsa on kaikin puolin vähintäänkin kohtuullinen. Olenkohan minä jotenkin pessimistinen ihminen? Hyvä on, emällä ei ole vielä kuvia (ai hooteenetin ihmiset eivät ole kuvakeskeisiä?) johtuen omasta laiskuudestani eikä kumpikaan vanhemmista omaa rakennekuvia tai arvonimiä (juoskaa jo karkuun). Ja kaiken muun lisäksi se on RAVURI. Iik!

Silti minä myyn sitä siellä. Tiedän, että jos en halua myydä sitä, voin aivan hyvin pitää sen itse. Henkilökohtaisesti pidän varsasta jo valmiiksi. Se on suvullisesti varsin mukava tapaus - aloitettaneen vaikka Hopean Nemesiksestä. Pidän myös sen vanhemmista (i. Tulituulen Veroleikki, e. Pronssin Kiertotähti). Vero on juossut ihan mallikkaasti ja sen sukutaulu on varsin mukavan näköinen. Emä puolestaan oli varsinainen löytö talliimme ja suvullisesti sekin hieno. Vanhoista nimistä Ekonomin ja Hopean Nemesiksen yhdistäminen samaan sukuun on ollut suunnitelmissani ja nyt se toteutuu muutenkin mukavassa taulussa.

Tästä kirjoittamisesta on vaan se paha puoli, että alkaa yhä pahemmin tehdä mieli pitää se ihan itse. Mutta kun!