Nyt on minullakin virtuaalitalleiludementia. Alkaa olla liian monta rautaa tulessa suunnalla jos toisellakin, että enää muistaisi mitään ulkoa. Minä, joka normaalisti muistan melkein kaikkien virtuaaliravureiden kohdalta mihin sarjaan ne voi ilmoittaa ja minkä ikäisiä ne ovat, en enää muista mistään mitään. En muista niin virtuaalihevosasioita kuin omia projektejani tai suunnitelmiani. Otettaisiinkohan minut vakavasti, jos menisin lekurille kertomaan, että minulla on virtuaalitalleiludementia?

En ollut tajunnut missään vaiheessa, että minullekin on laitettu koelähtöravien järjestämisvuoroja, ja kun Icengard tuli kyselemään vuoroni perään, olin täysin ihmeissäni. Noh, osaanpahan ainakin jatkossa seurata kalenterin järjestysvuoroja, kun nyt tiedän jopa sen, että minulle on näitä vuoroja jaettu. Onneksi tästä vuorosta ei tullut ongelmaa, vaikken itse muuton takia pysty hoitamaan vuoroani, vaan Icengard otti jalomielisesti vuoroni hoitaakseen. Raviharrastajat tuntuvat yleisesti olevan varsin joustavia, ja minusta se on hienoa.

Minä olin myös unohtanut muutamien projektien valmistelemisen. Lämminverikantatutkimus on seissyt jo pitkään, jätin katkolle raviponilaatuarvostelun ja ties mitä muuta on vielä vaiheessa. Intoa kyllä olisi nytkin, kun taas ehdin vaihteeksi ajattelemaan asiaa, mutta kello tikittää vääjäämättä eikä aikaa jää. Koulussa olisi ainoat mahdollisuudet ehtiä juuri nyt tekemään mitään virtuaalitalliasioita, mutta eipä onnistu kun ei ole konetta. Voihan rähmä.

Mitä tulee virtuaalitalleilumenestykseen, on pakko kirota ja raskaasti. A-ponimestaruuksissa kävi omalta osaltani aika hassusti, vaikkakin onnittelen tietenkin erittäin lämpimästi Ruiskukan Lumimiestä ja Liljaa hienosta voitosta! KSL Fjäril nääs teki temppunsa jälleen ja tuli hylätyksi (taas) liioista laukoista. Omalta osalta tietenkin harmittaa siinä suhteessa, että Fjarru on ainakin omien muistikuvieni mukaan pilannut kaikki viime starttinsa juuri sen legendaarisen "hll"-merkinnän merkeissä ja se ei lupaa hyvää. A-ponimestaruuksissa oli nimenomaan tarkoitus testata, josko kovemmassa seurassa Fjarru pysyisi tuttuun tapaan paremmin askelillaan, mutta ei niin ei. Taitaa olla tosiaankin Fjarrun ura hiljalleen ehtoopuolella, tiedä sitten raatsiiko juoksuttaa vielä vähän aikaa vai lopettaako samantien. Toivoton poni - rakas, mutta täysin toope juoksijana. Pitänee vetää se vaikkapa jalkavaivojen vuoksi pois radoilta (ja onhan sillä jo älytön määrä starttejakin).

Mitä taas tulee tallien päivitykseen ja muuhun, ne seisovat kiltisti ja toivon mukaan hiljaa siihen asti, että saadaan muuttoasiat kuntoon. Iso kasa suunnitelmia ja tehtävää on vielä odottamassa, mutta tiedä ehtiikö tekemään missä vaiheessa mitäkin. Pitäisi alkaa listaamaan noita ylös ennen kuin lopullisesti unohtaa kaiken. Nyt tekisi jo mieli alkaa suunnitella ensi kevään varsoja, mutta ehkäpä minä olen taas liian ajoissa asiani kanssa, viime vuoden suunnitelmatkin kun menivät vähän uusiksi. Kasvattaminen vaan on niin mukavaa (joskin hermoja raastavaa virtuaalitalleiludementian kannalta). Pitänee alkaa listata tehtäviä vaikka tänne, ettei dementoituminen vaan pääse yltymään liian suureksi. Vaarallista touhua, eikö?