Onnistuin tuossa elokuun puolella hajottamaan tietokoneemme. Ei siitä nyt sen enempää, se oli muutenkin aika kovalla kulutuksella ja päivittämisen tarpeessa. Sopivan ajan onnistui kuitenkin valitsemaan, kuten aina. Ihan ilman konetta ei silloin jääty, kun minulla on tosiaan myös miniläppäri. Minikannettava on kuitenkin lähinnä lelu, jolla voi tehdä ne tärkeimmät ja siinä se oikeastaan on.

Ilkeästi sanottuna minulla ei ole mitään intoa ja kiinnostusta alkaa repimään pelihousujani virtuaalitallijuttujen parissa, joten laitoin vain tallit kylmästi seisomaan samoin kuin kaiken muun, ei kiitos miniläppärivirtuaaliheppailulle minulta. B-poniprepeille ja rapu-raveillekin kävi vähän sama tilanne, joskin se oli vähän puolivahinko alunperin.

Nyt meillä on sitten uusi kone, kiitos isosiskon. Vanha kone, ressuraukka, on vielä korjauslistalla. Yleensä pidän kaikki sivut ajan tasalla netissä, mutta nytpä siellä koneella on jumissa aika iso kasa virtuaalihevossivuja ja kaikkea muutakin, jota ei ole ihan päivitetty. En siis tule päivittelemään hevosten kalentereita ja sivuja ennen kuin saadaan tuo vanha kone takaisin toimintaan. Sillä aikaa pyrin tekemään uusien hevosten sivuja (saan kätevästi sivupohjan ladattua netistä, kun sitä en ole muuttanut varmaan puoleen vuoteen, ja latasin sen juuri tällaisten tilanteiden vuoksi nettiin - tosin suunnitelmissa on tehdä uusi, köh köh).

 Kaiken lisäksi sivuilla on muutto kesken. Ennenhän kaikki sivuni majailivat vaskikellot.netin sivutilalla, mutta tulihan sitä lopulta hommattua omakin webhotelli ja domain, kun alkoi ensimmäiseksi mainitusta tila loppua. Tilan loppumisen vuoksihan sitä tässä hiljalleen muuttoa väkerretäänkin. Gon kaikki sivut on jo siirretty ja edellisiltä sivuilta löytyy linkki uusille sivuille. Savitaipaleen sivuilla ei ole vielä tapahtunut muutoksia, on nääs aika suuri homma linkittää uudelleen sen ~200 sivua. Nyt siis sivut löytyvät kahdesta osoitteesta, joskin vain einherjin tilalla majaileville sivuille on tehty päivityksiä. Stain Stud on onneksi suoraan tehty einherjiin, joten sen suhteen ei tule ongelmia.

Virtuaalielämäni ei muutenkaan ole nyt kovin aktiivista. Juttelen messengerissä virtuaaliheppailijakavereideni kanssa (joskin aika vähän itse aiheesta...), mutta en oikein ole innostunut kehittelemään mitään. Osuneesti yksi näistä messengertuttavistani sanoi, että minulla on paljon ideoita, mutta en oikein saa mitään valmiiksi. Se on totta, ja olen tietoinen siitä - ja kyllä, se harmittaa minuakin, mutten oikein vaan saa tehtyä asioiden eteen mitään. Vipky on roikkunut jo ties kuinka pitkään, samoin kuin ravilista (tosin niidenkin kohdalla on taas se, että ajantasaiset tiedostot ovat jumissa sillä vanhalla koneella), mutta ei niitä ole unohdettu. Assistenttini on ollut kiireinen, ja minulla on viime aikoina ollut tarpeeksi tekemistä oman irl-elämäni kanssa.

Nyt minulla on kuitenkin kone, joten vähän virtuaaliheppailuakin saa tehtyä (joskin kaikki kirjanmerkit, iso osa tiedostoista ja kaikki muu itselleni tärkeä on jumissa toisella koneella). Tunnustan kuitenkin suoraan, että suurta kiinnostusta ei tällä hetkellä löydy. Olen jo tottunut ajatukseen, että vaikka lopettaminen pyörii päässä, en minä ole vielä pitkiin aikoihin lopettamassa - tästä on niin vaikea päästää irti. Sen sijaan sitten pidänkin on-off -suhdettani yllä, välillä vähän huonommin ja välillä paremmin.

Pidetään huolta toisistamme, ja jutellaan kun törmäillään.