Ja siinähän se nähtiin, tänään kun ajattelin, ettei ilmaispalvelimien toimivuutta tarvitse aina olla mollaamassa. Ravilistan foorumi oli käytännössä nurin parisen tuntia. Tai no, sisään pääsi kirjautumaan, mutta siihen se oikeastaan jäikin - tällä hetkellä en pääse sivuille ollenkaan. Vai kuulostaako valkoinen, tyhjä sivu kovin kiinnostavalta (tai virhettä herjaava sivu sen puoleen)?

En oikein uskonutkaan sitä. Palveluntarjoajan arvostus laski kyllä hiukkasen. En toki odotakaan, että ilmaistilaa käyttävät asiakkaat saisivat läheskään niin hyvää palvelua kuin palvelun käytöstä maksavat, mutta kun ongelma oli käytännössä esillä myös ainakin muutamilla muilla vastaavanlaisilla foorumeilla, jotka ovat ko. palveluntarjoajan tiloilla.

Eilen olin vielä suhteellisen positiivinen, kun katkos ja toimintahäiriöt olivat vain vähäisiä. Tiesinhän toki siitä, että palveluntarjoaja päivittää foorumeita seuraavaan versioon, mutta tällainen laaja toimintaongelma oli jo vähän liikaa. Jos kerran päivitys tehdään, olisi siihen varauduttava palveluntarjoajan voimin tarpeeksi hyvin. Siinä vaiheessa kuin apufoorumillekaan ei pääse, ja ihmiset kyselevät ihmeissään miksei foorumi toimi, on aika ikävää sanoa, ettei asialle voi tehdä oikein mitään.

Mutta kaipa tästäkin voi oppia jotakin. Toivotaan, että saamme ongelmat ratkaistua lähiaikoina ja tietysti rakkaan foorumimme takaisin.