Tämä ei siis ole ollenkaan virallinen, vaan tehty minun tietojeni pohjalta. Tiedottaminen ei ole nyt pelannut, joskin ymmärrän syyt. On kuitenkin tärkeää, että jonkinmoista tietoa kulkisi eteenpäin. Yritin kommentoida asiasta erääseen blogiin, mutta ilman bloggerin tunnuksia ei meinannut tulla hommasta mitään, joten luovutin.

VRER:n kohtalo

Ei, VRER ei ole suinkaan lopettamassa. Sivut muuttavat osoitteeseen http://vrer.net/ geocitieksen lopettamisen vuoksi. Domain ja webhotelli on maksettu seuraavaksi kolmeksi vuodeksi, kiitos avuliaiden (ja minua varakkaampien - epistä) raviharrastajien. Lisäinfoa tullee myöhemmin, minä en tiedä tämän tarkemmin.

VRER:n kalenteri ei päivity

Tämä puolestaan johtuu Icengardin pikaisesta lähdöstä ulkomaille. Lisää tästä voi lukea ravilistan ketjusta VRER:n ravikalenterille päivittäjää? (jossa mainitaan myös ohimennen muuta VRER:n kohtalosta).

EDIT. Kalenterille on löydetty päivittäjä (Heltsu), ja kalenteri alkaa toimia heti kun Icengard on saanut siirrettyä sivut vrer:n omalle sivutilalle. Hiukan vielä malttia, kyllä se sieltä tulee.

 

Älkää siis repikö pelihousujanne, asiat selviävät kyllä ajallaan. Siihen asti voitte rauhassa kisata villeissä raveissa ja vetää lonkkaa.