"Kuvissa sh-t Binge, kuvien hevonen ei liity mitenkään virtuaalihevoseen"

Ja arvatkaas kenen sivuilla tämä teksti on lukenut jo vuodesta 2007? L'O Pledge Piraten, eli erittäin tyypillisen lämminverisen. Kaikkea sitä sattuukin.

Mutta, palatakseni aiheeseen, Lorenin huippuorii Loren Fire on nukkunut pois 10.01.2008 (ks. ravilistan topic) ja kyseinen hieno herrahan oli meidän Piraatin isä. Piraatti on toinen Loren Firen varsa, ja varmaan ennätykseltään (10,1ke) yksi parhaista. Toivonkin, että jalostuksessa Piraatti pystyy tekemään kunnon jälkeä, sukutaulussa ei ainakaan ole valittamista eikä oriin omissa juoksijantaidoissakaan (81: 6-8-8-8-4). Voittosummaksi tuli 49 780v€, joka olisi tietysti voinut olla hiukan korkeampi, mutta Piraatilla tuntui olevan kilpaurallaan hiukan samaa tyyliä kuin isällään. Aina ei mennyt hyvin, välillä taas vähän liiankin lujaa.

Ja nyt harmittaa, kun meille ei jäänyt Loren Fireläistä tammaa. Noh, kaikkea ei voi saada. Toivottavasti muut Loren Firen varsat vielä kykenevät näyttämään raviradoilla isänsä tapaan. Lämpimät osanottoni Loreniin hienon oriin muistoksi.