No mutta hyvää päivää/iltaa/huomenta! En olekaan ehtinyt vähään aikaan pilata päiväänne huonoilla kirjoituksillani, mutta tästä lähin tilanteenne lienee taas turvattu. Syitä poissaolooni oli monia, mutta koska ne eivät liity mitenkään virtuaalielämääni, en ala niitä ruotimaan sen enempää vaan siirtynemme blogaamisen pariin. Tällä kertaa pureudun nopeasti ja lyhyesti muutamiin kilpailuihin.

Syksy on ollut suurkilpailujen aikaa, ja suurin osa alkaa olla jo ratkottu. A-ponimestaruudet ovat nyt marraskuussa vielä tarkentumattomana ajankohtana Narrilaivassa, B-ponimestaruuksista väsäilen jo kolmatta kertaa tuloksia (syyttäkää konetta ja minua tasapuolisesti). Hevosten montémestaruudet lienevät myös vasta tulossa. Kerrataanpa hiukan muutamien kilpailujen tuloksia, samalla onnittelut kaikille osallistuneille ja voittaneille!

St Silwer meni erittäin hienosti Memory Stablen Silveline Gonelle, joka teki samalla virtuaalisen viisivuotiaiden SE:n ajalla 1.09,9aly. Tätä potentiaalista oria lienee paras seurata jatkossa, tästä se voi kehittyä vaikka mihin Memory Stablen hyvässä hoivassa.

Fin-Cup puolestaan päätyi Infernon nimiin (finaalissa saavutti ajan 22,1aly ja voitti kolmen pisteen voimin sarjan). Tämäkin ori on tehnyt varsin mallikasta uraa, ja sen ensimmäisiä varsoja kannattaakin seurata sillä silmällä. Onnittelut myös Infernon talliväelle hienosta, ansaitusta menestyksestä!

Nordic Dream Meeting, ensimmäistä kertaa järjestetty huimaava kilpailusarja, taas toi meille huiman yllätyksen. Kärjessä voittajan titteliä kantaa nimittäin oma hevosemme Savitaipaleen Ulrique ajalla 11,2alyx. Tätä ei todellakaan tammalta odotettu.

Kuninkuusraveissa kuninkaan titteli meni J.T. Jasperille ja kuningattareksi selviytyi J.T. Topitar. Onnittelut Blue Jay Trottersiin hienosta tuplavoitosta! Varsinainen yllätys kyseisen tallin omistajallekin, mutta varmasti mukava sellainen! Ja mitä meihin tulee, kuninkuusraveissa mukana ollut Savitaipaleen Cultessi selviytyi loistavasti kolmanneksi.