Vasemmassa reunassa näkyvää blogilistaa "Muita blogeja" on päivitetty. Käydäänpä muutoksia ja säilymisiä kevyesti läpi.

Listalta löytyy edelleenkin Ionic, Gin, Ahaltek ja Pink, blogi jota on mukava seurailla. Verrattuna moniin muihin blogeihin tämä on varsin monipuolinen ja sieltä löytyy myös paljon asiasisältöä. Varmasti pitkäikäisimpiä blogeja, ja aiheita tosiaan löytyy laidasta laitaan. Seurantalistalla säilyvät myös Tijuanan virtuaaliblog ja Immortelle Parkin blogi. Kaikkia kolmea on mukava seurailla, vaikken nyt suurtallia varsinaisesti omistakaan (viimeisimpien laskelmien mukaan minulla on vähintään 203 ravaajaa, suhteellisesti suuri määrä (ravipiireissä) mutta lukema jää kyllä suurimmista yleistalleista).

Listalle uusina pääsi Lokin virtuaalihöpinät, jonka tulevaisuutta jään seuraamaan mielenkiinnolla. Lokilla on myös noita meidän kasvatteja, joten niidenkin kuulumisia on mukava seurata tätä kautta. Myös muilta osin blogi kiinnostaa, raviblogeja on vähän (ja ne jotka minä tiedän, ovat kaikki tauolla/lopettaneet - roikkunevat kuitenkin listoilla vielä jonkin aikaa).

Lisäksi mukaan lisättiin myös Bittiponit kuvissa, Javan eittämättä hersyttävän hauska keksintö. Huumoristinen ote virtuaaliharrastukseen on aina hyvästä.