Tänään minun on ihan pakko päästä valittamaan. Juuri kun vähän aikaa sitten pääsin toteamaan, että nyt minulla riittää taas aikaa virtuaalitalleilulle ja yleensäkin kunnon nettielämälle, niin arvatkaas mitä tapahtui? Sain vihdoin uuden asunnon. Eli toisin sanoen muutto on tulossa, vieläpä ennen joulua. Kaikki varmaan arvaavatkin, mitä siitä seuraa. Vastaus on tietenkin mieletön kiire.

Joskus sitä vaan joutuu kiroamaan itsensä siitä hyvästä, että on joskus valinnut lukion opiskelupaikakseen. Jakso nääs vaihtuu sopivasti kuun loppupuolella ja sen lisäksi tällä kuluneella viikolla koulusta tuli vielä lisää isompia projekteja tehtäväksi (eikä niitä viikkotunteja muutenkaan ole kuin vaan enemmän kuin tarpeeksi). Lähiaikoina on kaksi isompaa esitelmää, joita en ole edes aloittanutkaan. Ahkera magnis-opiskelija saanee siis aika hyvin nokilleen.

VRER:n taholta taas pitää alkaa kurkistella mahdollisia ravigaalaehdokkaita ja päivittää vastuullani olevan rankingin osa-alue. Virtuaalitalleilun saralla muutenkin pitää yrittää uhrata aikaa peitsariyhdistykselle, ponilaatuarvostelulle ja omalle tallille sekä ravilistan vuosittaiselle äänestykselle.

Saanko alkaa huutamaan?

En oikeastaan tiedä, missä välissä edes ehdin pakkaamaan, saati sitten hoitamaan muut juoksevat asiat. Ehkä minun pitää vaan työntää juoksevia virtuaalitalliasioita hetkeksi Unicin harteille ja yrittää ehtiä selvittämään kaikki muuttoasiat ennen sitä. Saas nähdä, millä mielin päästään joululomalle.

Tämä toimikoon siis lyhyenä selittelynä sille, miksen pysty tekemään kaikkia lupaamiani virtuaalitalliasioita ajallaan. Sivuja siis on tulossa ja muutkin asiat tulevat aikanaan, mutta eivät ihan niin nopeasti kuin olen pyrkinyt lupaamaan.