Kuka sanoo, että virtuaaliharrastamisen täytyy olla tylsää? En ainakaan minä enää näiden ihanien chattaustuokioiden jälkeen. Edellisen chatin (torstai 29.5.2008) tiimoilta käteeni jäi koneen syövereihin tallennettuna monta sivua chattikeskustelua ihan vain tätä kirjoitusta varten.

Näin ensimmäiseksi haluan tietysti kiittää kaikkia chatissa olleita vanhoja ja uudempia tuttuja ja toivoa, että uskallatte ilmestyä uudestaankin paikalle (minä olin ihan oikeasti suhteellisen kiltisti). Lisäksi myös erikseen kiitos niille uskaliaille, jotka halusivat tulla haistelemaan uusia tuulia ja tutustua ravimaailmaan ja -harrastajiin.

Yleisesti keskusteltiin vähän kaikesta, muutama orikin vilahti kuvioissa, keskusteltiin virtuaalimaailman omista roduista ja opasteltiin uusia tulokkaita kykyjemme mukaan siinä missä chatti antoi periksi (mitä? sehän on täydellinen... paitsi heitti välillä ulos, jos kirjoitit liian pitkän viestin).

Ette muuten ikinä arvaa, kenen kommentti on "opettakaa joku miutki piirtämään muuta kun kolmipäisiä lehmiä :D" Kyllä, jälleen kerran minun. Ja chatissa olleet arvaavatkin jo, mihin tilanne päättyi? Mie kehittelin kysymyksiä siitä, pitäisikö ko. lehmällä olla kolme nimeä vai yksi ja lisäksi tietysti pelottavan mielikuvan siitä, mitä on olla aina tuijotettavana. Lopputulos oli kolmipäinen filosofianopettajalehmä. Emme tosin oikein saaneet päätettyä, oliko kyseinen lehmä kovinkin tehokas opettaja vai ei.

Unic tungettiin asumaan pehmustettuun huoneeseen, suunniteltiin marakattirussien hommaamista, tehtiin navanampurointi, naputeltiin miun tökkimisesti nuppineuloilla Unicin toimesta (sääliä odottelen edelleenkin hiukan enemmän!), puhuttiin koulun vaihtamisesta, elitloppetista, keskusteltiin suhteutetusta arvonnasta ja CAS:sta (laukkamaailman ikääntyminen), yritettiin syöttää mutakakkua ja keskusteltiin meseviruksesta.

Niin, ja tappelimmehan me myös tv-ohjelmasta Salatut elämät. Päätimme perustaa oman puolueen salkkareiden vastaisille ihmisille (en ole vielä kuullut kampanjasta mitään?). Tässä näin lyhyesti keskustelustamme tästä ah niin ihanasta ohjelmasta (ja kukaan ei tule valittamaan siitä, että ao. keskustelu on niin positiivista - perustakaa oma kilpaileva bloginne ja vastatkaa haasteeseen). Ihan reiluuden vuoksi muiden lähettäjien paitsi miun nimet poistettu. Hiukka myös karsin sivupolkuja.

M> tule nyt selostamaan miks salkkarit on huonoin ohjelma?
1. Koska harvemmin näyttelijät ko. sarjassa osaa näytellä.
M>totta. Tosin ei koskaan sopisi paremmin tilalle (?)
vrt. kuollut Riku pistää suun kiinni..
2. Koska sarjan jutut ovat täyttä fiktiota.
3. ja skeidaa
M>ja koska ne on äärimmäisen epärealistisia
 4. Kaikki tapahtuu samassa talossa.
5. ... jutut ovat liian hankalia järjellä ymmärrettäviksi.
6. Koska Eero olikin Aaro.
"toinen mun poika on vankilassa ja toinen ei kävele enää ikinä" *nyyh*
7. ... ja se on huono sarja.
on kai ne ymmärrettäviä, mutta niin himskatin sekavia, että niitä ei voi kattoo
saippuaa pahimmillaan.
Jööös!
M>semmosta paakkusta paskaa
 Joo, tosi paakkusta.
M>ja toi oli aika yltiöpositiivinen kuva... olen kehumiseni kehunut :)

Nyt lienette saaneet oikean kuvan Salatuista elämistä? Niin arvelinkin. Minun ei tarvinne liittää tähän lyhyttä keskustelua Kauniista ja rohkeista, koska tehän ymmärrätte jo valmiiksi, että mihin sekin keskustelu päättyi. Yllättäen myös tuo yllä oleva salkkarikeskustelu tapahtui kyseisen ohjelman fanittajien ollessa sitä katsomassa, joten vastapuoli voi myös syyttää itseään siitä, ettei ollut puolustamassa asemaansa.

Keskustelu oli siis yleisesti sitä taattua laatua (viimeksi aiheina vessaharjahevoset, suomen bannaaminen yms), joten niiltä ihanilta iltanauruilta ei voinut taaskaan välttyä. Lisäksi tietysti luovan keskustelun alkuna toimi mm. tämä teksti.

M> mie taian kohta mennä linja-auton katolle hyppelehtimään, kun sopivasti tohon parvekkeen alle parkkeeras
henkilö 1> Älä nyt sentään, muuten se linja-auto vie sut ties minne. :P
<Unicorn> Tuntuuko miusta vaan että mie oon ihan pihalla vai tuntuuko miusta vaan että mie oon ihan pihalla?
M> unic, soot sisällä. kato vaikka. suljettu tila ympärilläsi ja ikkunasta näkyy ulos
M> se on kato se pehmustettu huone :D
M> hessi, no se vois olla jännääkin :D
<Unicorn> ai pehmustettu chathuone?
<henkilö1> Onko Unic pehmustetussa huoneessa? O.O
M> joo on se
M> ainakin vois kuvitella
<Unicorn> reilu...
M> minä olen <3

Tämän jälkeen pääsimmekin jo varsinaiseen aiheeseen. Myin veljeni Pölypunkkimaahan erikoistarjouksella (ostajan sanoin Magnismaa ja Pölypunkkimaa tekevät reiluja kauppoja). Mukaan sisältyi myös pyörä - erikoistarjouksessa ei ollut edes postikuluja vaan tilaus oli täysin ilmainen ja vieläpä kotiovelle asti! Saimme myös soviteltua Pölypunkkimaan ja Magnismaan lakeja niin, että ihmiskauppa saatiin sallittua.

Ikävä kyllä tilaus ei ole vielä lähtenyt matkalle, vaan kömpi juuri äsken nukkumaan - ehkäpä huomenna kuitenkin? Unicin ikävän säälimiskohtauksen ansiosta (ja sotkuisuuden vuoksi) päätimme myös toimittaa kaikki osat jo valmiiksi koottuina, joten nyt ongelma on vain saada paketti ulos ovesta ja löytää kartta Pölypunkkimaahan.

Isosisko ei mennyt kaupaksi, enkä saanut edes väliin ostettua toista siskoa/veljeä, mutta ehkäpä seuraavan kerran sitten. Kuolematon taktiikka tulee vielä näyttämään tehonsa!

Viimeisenä keskustelunaiheena ennen lähtöäni käytiin keskustelua ihmisistä ja nettipersoonista. Todettiin että paikalla olleet arvostavat ihmisiä, jotka pystyvät sanomaan asiat suoraan ja ottamaan kritiikkiä vastaan (ilman että se kasvimaa oikeasti eksyy sinne nenään saatikka aivoihin asti) ja ylipäätään tiedostavat, että itsessäkin voi olla vikaa. Poikkesimme miun ansiostani jälleen hiukan aiheesta, mutta ravilistan foorumiin liittyvä kommentti "Nyt ravikansa on yhtä suuren suurta perhettä omasta mielestäni" jotenkin oli minusta ihana.

Joko te nyt hahmotatte, mistä kaikesta jäitte paitsi? Näkemisiin jälleen seuraavaan chattiin saakka, toivotaan että innostutte jälleen yhtä monilukuisina paikalle ja keksitte jälleen yhtä hauskoja juttuja kuin ennenkin.