Loistava tekosyy saada itsensä irti kesän laiskottelusta on kehitellä itselleen tekemistä. Tällä kertaa olin fiksu, ja tiesin jo talvella, mitä kesän projekteihini kuuluu. Yksi niistä on jo melkein ikuisuusprojektiksi kasvanut ravilistan sivusto. Tämän vuoden nimiin on kuitenkin tarkoitus saada projekti julkaistuksi uudessa kuosissaan.

Tällä hetkellä kokoon on repäisty kahden hengen voimin muun muassa sivupohjat, sivujako ja jopa alustava työnjakokin on suoritettu. Ainakin toistaiseksi tilanne näyttää hyvältä: projekti on pysynyt hallinnassa, mutta on silti kattava. Tietysti oman riskinsä tuo se tosiasia, että mukaan saa/joutuu ottamaan myös muita henkilöitä. Olen kuitenkin positiivisella mielellä, sillä raviharrastajat ovat oman kokemukseni mukaan innokkaita auttamaan. Muutama sähköposti/yksityisviesti onkin jo lähtenyt matkaan, nyt vain odottelen vastauksia. Hyvä puoli projektissa on, että se tullee kestämään jonkin aikaa, joten vaikka joku ei pystyisi tai haluaisi auttaa, voin aina pyytää toista tilalle.

Lisäksi olen saanut projektiin jo vapaaehtoista apua muutamalta henkilöltä - kiitos heille jo valmiiksi. Kiitosten saaminen kun kestänee muun muassa saamattomuuteni ja projektin valmistumisen odottelemisen vuoksi. Peräänkuulutan samalla innokkaita ihmisiä lähettämään minulle sähköpostia (Savitaival@gmail.com) virtuaaliraviasioiden tiimoilta, jos juuri Sinulla olisi asiaan jotain sanottavaa. Kerro mitä haluaisit nostaa esille ja mitä asioita hallitset - kenties löydämme sinulle sopivan työtehtävän.