Lähdettiin melkein kaikkien hevosten kanssa raveihin käymään, ja poikkeuksellisesti saatiin jo tänään tulokset.

Lähdössä yksi (2v lv, 1609m) meiltä oli mukana Chaim Gone, UJ Speed Street ja Fire's Baron. Chaim täräytti mukavasti kolmoseksi, vaikka mietin ensin ottaisiko sitä ollenkaan mukaan. Speedy riitti vasta seitsemänneksi, ja jäi juuri rahasijojen ulkopuolelle. Kakkosryhmässä juossut Baron juoksi myös kolmanneksi, mistä ollaan todella tyytyväisiä. Sukuvarsan ensimmäiset startit ovat sujuneet hyvin.

Lähdössä kaksi (3v lv, 1609m) meiltä juoksivat kaikki kolmivuotiaat. Kolmanneksi ylsi Faithful Loisto ja kirvoitti siten meiltä hurraahuudon. Vasta kaksi lähtöä, ja kolme kolmosta. Viimeiset rahat keräsi Briana Darkness, ja sen taakse jäivät tallikaverit Destina NP ja L'O Romantica. Kolmosryhmässä juossut L'O Holl Roll ei myöskään säväyttänyt, kuudes sija ja jäi juuri rahasijojen ulkopuolelle.

Lähdössä kolme (yli 19,0 aik. lv, 2100m) meillä olikin mukana jo isompi sakki hevosia. Chester Loisto kamppaili mallikkaasti toiseksi  ja paransi hiukan ennätystäänkin. Diego Loisto oli neljäs, Wicked RC kahdeksas ja Nekhbet ja Betta tulivat hylätyiksi. Kakkosryhmässä Game juoksi kolmanneksi ja Cosmique kuudenneksi, molemmat tekivät tasaista jälkeä mutta paremminkin olisi voinut mennä. Little Angel RC, Skipper ja Alastair taas juoksivat koko matkan yhdessä ja se näkyikin sitten tuloksissa, sijat 8,9 ja 10.

Lähdössä neljä (16,0-18,9 aik. lv, 2100m) koetettiin skarpata, mutta vain Joonas pystyi vastaamaan haasteeseen olemalla kolmas. Iron ja Virtuous eivät tuntuneet kovin teräviltä, mutta ne olivatkin vähän aikaa sitten flunssassa. Kakkosryhmässä Crime Ridden Jazz tuli kolmanneksi täydentäen vielä lisää kolmospalkintovalikoimaamme näistä raveista.

Lähdössä viisi (alle 16,0 aik. lv, 2100m) Dekki oli hyvässä terässä ja juoksi kevyesti toiseksi. MF Olive Branch keräsi viimeiset rahat ollen kuudes. Nelosryhmässä juossut Botti oli myös toinen jatkaen viime aikaista hyvää menestystään. Veera tuntui aika jähmeältä ja sitä ajanut Sam sanoikin, että taitaa olla saamassa sitä flunssaa. Cheetah Yep oli hyvässä terässä, mutta laukkasi ja tuli hylätyksi.

Lähdössä kuusi (3v kv, 1609m) juossut Loisto-Veera ei oikein loistanut ja oli toisiksi viimeinen. Loisto-Veeran tapaan uraansa aloitteleva Narrilaivan Nokipoika ei nelosryhmässä mennyt paljoa sen paremmin, oli kuudes, joskin paransi ennätystään ja vielä kahden laukan kera.

Lähdössä seitsemän (4v kv, 1609m) kaapattiin kolmos- ja nelossijat Eldstjärnan ja Kaipauksen voimin. Ei hassumpaa, etenkin kun molemmilla olisi vielä lähdönkin jälkeen riittänyt vauhtia. Liekö matka loppunut kesken.

Lähtöön kahdeksan (yli 30,0 aik. kv, 2100m) saatiin ensimmäinen täysosuma, kun Farilla pamautti suoraan ykköseksi. Tronarvinge oli hienosti kolmas, kun Hilma ja Ilo jäivät vailla rahoja. Kakkosryhmässä rytistiin jälleen, kun Tanssi vei ykkösrahat ... siinä missä Puuhiili tuli hylätyksi. Kolmosryhmässä Misteli oli neljäs ja loput päättivätkin laukkailla. Nelosryhmässä tultiin kiivasti peräkkäin valtaamaan Toffeen ja Hopeatulen voimin kakkos- ja kolmossijat, ja Visiotar laukkasi liikaa.

Lähdössä yhdeksän (26,0-29,9 aik. kv, 2100m) paras oli Virinä, joka tuli kuudenneksi. Loput tulivat hylätyiksi taas niiden laukkojen takia.

Lähtö kymmenen (alle 26,0 aik. kv, 2100m) Tannemara juoksi hienosti toiseksi ja osoitti vähän parantamisen merkkejä. Kakkosryhmässä päästiin taas voittajakehään, Menneisyyden Aave ANL ja Veroleikki veivät kaksoisvoiton. Kolmosryhmän Verivelka vaikutti vaisulta ja olikin vasta kuudes. Noitarumpu ja Varjotar jäivät kovassa seurassa juuri rahasijojen ulkopuolelle.

Loput lähdöt olivat ponilähtöjä, joissa parasta menestystä näytti Stens Torhild voitollaan ja ennätyksen parantamisellaan sekä Texas toisella sijallaan, muut eivät kovin hyvin viitsineet juosta.

 

Eli toisinsanoen aika laukkapainotteista. Tosin palattiin vähän tauolta ja talven sairastelumyrskyn keskeltä, joten nuo muutamat voitot ja sijoittumiset kyllä paransivat mieltä kummasti.