En tiedä, kuinka moni tämän mahdollisista lukijoista seuraa myös muita blogeja, joten teen vähintäänkin pienen lunttilapun omasta TOP-4 blogilistastani ja samalla koetan esitellä epäpainokkaita kommenttejani.

Immortelle Parkin blogi on blogi, jota tulee seurattua useinkin. Vaikka en sen kummemmin ratsuja seuraakaan, on tässä sellainen blogi, jota jaksaa lukea ja seurailla. Suuren tallikompleksin toiminnan seuraaminen on yllättäen erittäin mielenkiintoista ja koukuttavaa.

Gin Ahaltek ja Ionic on virtuaalimaailman vanhimpia blogeja ja koska kirjoittajina on kaksi asiansa tuntevaa ihmistä, on blogin lukemisesta hyötyäkin (esimerkiksi värigenetiikka). Immortelle Parkin blogin ohella toinen sellainen, jota seuraan tarkemmin.

Sasnakin uutisblogi on hyvä keino seurailla edes vähän laukkamaailmaa. Lähinnä talliin liittyviä asioita, mutta toisinaan löytyy myös muita tekstejä. Valottaa suuren tallin elämää aika paljonkin.

Tijuanan virtuaaliblog on minulle varsin vieraisiin rotuihin keskittyvä, joskin siksi juuri mielenkiintoinen. Lyhyitä illalla luettaviksi sopivia tekstejä, joissa esiteltyjä hevosia on mukava seurailla.

Ja loppukuorrutuksena Virtuaalihörinät, toinen ravureihin keskittyvä blogi. Ravimaailman keskushenkilön Icengardin pitämä blogi käsittelee mielenkiintoisia asioita, joskin useamminkin olisi mukavaa lukea tekstejä ravimaailmasta.

Lisääkin blogeja tietysti olisi, mutta tässä olivat ne muutamat, joita minä seurailen tarkemmin. Kurkkailemalla muihin blogeihin voi löytää muutamia muitakin blogeja.