Olipa kerran tulokset Narriksen raveista, ja tulipa vielä toisetkin.

Ykköslähdön ykkösryhmässä ei ollut omia hevosia, mutta kasvatit Mischievous Mike, Potenrial'2008 ja Anonym S. Mike oli hienosti neljäs, Potenrial kohtuullisesti kuudes ja Anonym harmittavasti seitsemäs. Mikeltä olisi voinut odottaa vähän parempaakin, mutta hyvä juoksu kuitenkin. Potenrialin nykyvirettä en tiedä, mutta Anonym kaipaisi vähän terästäytymistä.

Kakkosryhmässä kasvatti Relessans viiletti helposti kilpurimme ohi neljänneksi, ja se meidän kilpurimme Let's Get It On DDD oli kuudes parantaen ennätystään neljä kymmenystä. Letulta aika tasapaksu suoritus.

Kolmosryhmässä Hallucination Ugo oli toinen hyvällä juoksulla ja Oceané Luned taipui seitsemänneksi. Yhteisomistuksessa oleva Fool's Whit To My Sin oli kahdeksas. Hallucinationille jälleen kerran hyvä juoksu, siitä voi kehkeytyä vielä kunnon kilpuri.

Nelosryhmässä oli ensimmäisen kolmosen vuoro, Fool's Nekhbet taipui kolmanneksi ja UJ Speed Street oli, yllätys yllätys, seitsemäs. Seiska taitaa olla meidän numeromme tänään. Nekhbetille kyllä ehdottomasti hyvä juoksu, tästä on hyvä jatkaa.

Vitosryhmässä juoksi taas meidän kasvatti, Fortune Roux. Nätti ranskalainen selvitti tiensä toiseksi hienolla juoksulla. Lienee tamman juoksupää aika hyvä.

Kutosryhmässä Little Angel RC oli toinen hyvällä juoksulla, kun Skipper Loisto ja Iron Wise Jazz jäivät sijoille 9. ja 10. parantaen kyllä ennätystään, mutta juosten varsin vaisusti.

Seiskaryhmässä olivat meidän lupauksemme Fair System ja Radical Frankenhooker. Frank selvitti tiensä toiseksi parantaen ennätystään ja Fasu oli neljäs. Sille jäi vielä virtaa, mutta se jäi vähän pussiin ja ei sitten enää saanut lopussa kirittyä.

Kakkoslähdössä ykkösryhmässä oli kasvatti Savun Hopeainen ja Innoitus S. Hopeainen oli erittäin mallikkaasti toinen, mutta Innoitus jäi vasta kymmenenneksi.

Kakkosryhmässä Nordbo Eldstjärnä näytti muille kylmäverisille vauhtia ja vei voiton puhtaalla ja helpolla juoksulla. Slummer selvitti tiensä kolmanneksi loistavalla juoksulla, vaikka ei ihan toiselle sijalle riittänytkään. Häntäpäätä jäi pitämään Tronarvinge NRL ja Domino NRL. Tronarvingelle tosi huono juoksu, mutta Dominolle sentään vähän ennätyksen parannusta vaikka hännänhuipuksi jäikin.

Kolmoslähdössä kakkosryhmän Voro oli yllättäen toinen ja Jymyn Jupina hienosti kolmas. Okra ja Tährenlento eivät oikein väläyttäneet tänään kykyjään, katsotaan nyt josko niillä on vaan kolmivuotiaan kokemattomuutta taustalla. Jymyn Jupinaa seurasi neljänneksi Savitaipaleen Varjoherra hyvällä juoksulla ja Savitaipaleen Sydämmellinen oli kahdeksas.

Kolmosryhmän Kekan Voitokas oli viides pieneltä tauolta palattuaan, sille ihan kelpojuoksu. Siltä katosivat juoksuhalut vähäksi aikaa ja laitoin sen tauolle, mutta nyt ollaan taas paremmassa vireessä. Vähän oli vielä epävarmuutta, mutta lupaavan tuntuinen nelivuotias kyllä.

Nelosryhmässä kiristeltiin taas hampaita. Savun Cultavauhti ei vaan juokse. Seitsemäs sija oli todella pettymys, pitää vissiin sekin laittaa tauolle, ei edes päässyt Pikkupelmann-karsinnasta jatkoon. Katsotaan, ehkä jopa ruunataan se. Samassa lähdössä L'O Kaktus oli kymmenen, joten tämä lähtö meni totaalisesti penkin alle.

Vitosryhmässä kestohyvä Kommentti otti taas rahoja matkaansa, kolmas sija ja ennätyskin parani. J.T. Ilomieli oli kahdeksas. Se on nyt alkanut saada vauhtia, mutta rahasijoja sille ei oikein tunnu tippuvan. Pitää varmaan sitä vastoin ilmoitella tätä kovemmin juoksemaan, jos sieltä saisi rutiinia.

Kutosryhmässä Vasken Kaipaus oli viides. Se juoksi täsmälleen saman ajan kuin ennätyksensä, että sinänsä ei mikään huono juoksu. Tosin olisi riittänyt kärkeenkin, jos olisi kuski jättänyt hölmöilemättä.

Neloslähdössä siirryttiin ponien maailmaan. Kakkosryhmässä kasvatti Katelynn Go oli loistavasti toinen ja oma Elias TUM jäi toiseksi viimeiseksi. Eliakselle ihan hyvä juoksu, mutta ei ihan ollut terävimmillään.

Kolmosryhmässä kasvatti Itchy Bitchy Go oli kolmas, joskin laukkamerkinnällä. ML Melkor oli Eliaksen tapaan kahdeksas, ei silläkään oikein juoksu sujunut.

Nelosryhmässä Tallulah pieksi kaikki muut ja voitti lähtönsä Raidallisen Adaljeenan seuratessa toiseksi. Kaksoisvoitto kyllä pisti suut hymyyn, vaikka Lucas Go jäi viimeiselle sijalle. Geizhals juoksi neljänneksi. Sille tasainen juoksu, hyytyi vähän loppua kohti.

Vitosryhmässä oli taas kaksoisvoitto JRR My Michelle pisti ponit järjestykseen, eikä muilla kuin omalla Jackpot Lunedillamme ollut asiaa kamppailemaan voitosta. Jackpot jäi sitten kakkoseksi tässä taistossa. Kasvatti Go Fjärä ja Pronssin Perhonen jäivät pitämään häntäpaikkoja.

Kutosryhmässä Vasken omistama Savitaipaleen PP Coltello oli viides ja Texas Of Jewel jäi kuudenneksi. Texasille tosi huono juoksu, sen sietäisi kyllä parantaa vähän.

B-poneja päästiin seuraamaan vitoslähdössä. Kakkosryhmässä Blixten B oli kahdeksas. Kolmivuotiaalle ihan hyvä juoksu, joskin oli startin jälkeen aika väsyneen oloinen.

Kolmosryhmässä Mystiker Luned juoksi toiseksi, SRR Måns oli viides ja JP Robin jäi hännänhuipuksi. Mystikerille vähän huono juoksu, mutta tällä kertaa riitti silti leikiten kakkoseksi. SRR Månsille kelpojuoksu ja JP Robinille samoin, vaikka jäikin viimeiseksi.

Nelosryhmässä Jay Mikhail B oli kuudes. Tavallinen juoksu, ei innostunut lopussa kirimään, joten ei mitään mahdollisuuksia parantaa.

Vitosryhmässä Stens Torhild tauolta palatessaan vei voiton nimiinsä ja tekikin sen sitten oikein roimalla erolla seuraavaan. Loput eivät hätkäyttäneet: Djävul B viides, JP Alina kuudes, Ciara B kahdeksas ja Dekoration yhdeksäs. Juoksivat kyllä hyvin, mutta hyytyivät alun jälkeen.

Kutoslähtö juostiinkin peitsareiden merkeissä. Ykkösryhmässä kaksivuotiaat tekivät kelpojuoksut, Trick Or Treat oli toinen, Truly Stain 5., Fairytale 6., NoSpeedLimit 8. ja Faye Veiga viimeinen eli yhdeksäs. Rauhalliset ja puhtaat juoksut kaikille, joten ei valittamista.

Kolmosryhmässä JP Bambucas vei yllättäen voiton. JP Til Tahtava oli kuudes, Cascade kymmenes ja Focus Wei viimeinen. Nuorille ihan kohtuulliset juoksut, JP Bambucas tosiaan yllätti.

Kolmosryhmässä kestomenestyjä Musketeer Noble tuli ja vei voiton. Episode oli vasta viides tuottaen pettymyksen. Wereyoubitten oli 6., Snowbird Noble 7. ja Korbin 8. Korbinille kovassa seurassa hyvä juoksu, muilta kahdelta olisi voinut odottaa parempaakin.