Hiljalleen aletaan tajuta, että Geocities oikeasti lopettaa: iso kasa hevosten sivuja häviää. Ravilistan keskustelussa (löytyy VRER:n alueelta) on käsiteltyä asiaa vähän enemmän. Tietojeni mukaan geocities lopettaa lokakuun 26. päivä. Asiasta on myös VRER:n toimesta pidetty kokous heinäkuussa, mutta paljoa asia ei päässyt etenemään, koska paikalla oli vain kaksi päättäjäjäsentä ja yhteensä kahdeksan ihmistä. Lue Hessi VR:n kirjoittama kokouspöytäkirja tästä. Aluksi keskusteltiin myös VRER:n omasta domainista, mutta varsinaiseen asiaankin päästiin.

Tällä hetkellä olen siis tehnyt kokouspöytäkirjan mukaisesti foorumin. Se kuitenkin seisoo vielä niin kauan, kunnes päättäjäjäsenet saavat aikaiseksi jotakin. Perusperiaatteen nähnee kuitenkin ohjeistuksesta. Tekijänoikeuslakien vuoksi esimerkiksi kuvia ei voida sinne kopioida, mutta perustiedot tullaan kyllä mainitsemaan. Miun puolesta tietoja voi sinne jo ruveta lisäämään, niitähän voi sitten korjailla kunnon muottiin kunhan viralliset ohjeet saadaan. Tärkeintä on saada tietoja talteen.

Mietin vielä, että kenties tallit-ketju olisi tarpeen. Sinne voisi sitten listata tallikohtaisesti hevosia, jotka löytyvät foorumilta, mutta senhän ehtii sitten myöhemminkin. Nyt vain kaikki äkkiä lisäämään hevosia ja poneja!