Joo, vielä ei ole maanantai, mutta samapa tuo jo nyt katsastella tulokset kun ne kerran ovat jo tulleet. Ponien tuloksista en nyt kirjoittele, kun niiden viimeaikaiset startit eivät ole mielessä ja en haluaisi kirjoittaa puuta heinää.

Ykköslähdön ykkösryhmässä oli kolme meidän kasvattiamme, joista erityisen ylpeä saa olla Blend Smoken hienosta voitosta. Kolmosena oli erittäin nätisti juossut Anonym S, Beowulf puolestaan ei hätkäyttänyt kymmenennellä sijallaan.

Kakkosryhmän kärkijoukkoihin ei ollut meillä mitään asiaa, paras sijoitus oli Lucas Lunedin seitsemäs sija. Meidän riveissämme juoksee myös Lokin omistama Let's Get It On DDD, joka oli kymmenes laukan häirittyä sen juoksua pahasti, Ingo Smoke jäi neljänneksitoista. Ingolla tuntuu olevan sellainen vire, että se on joko viiden parhaan joukossa tai sitten ihan viimeisien joukossa. Se paransi kuitenkin tässä lähdössä keskimatkan ennätystään lukemiin 21,9.

Kolmosryhmän paras oli Maksim viidentenä parantaen sekin ennätystään. Ori teki ihan hyvän juoksun, mutta ei riittänyt kärkeen. Destina NP ja Diego loisto olivat kuudes ja seitsemäs ja Océane Luned jäi hännänhuipuksi.

Nelosryhmässä mukana oli vain Just A Little Lie, joka jäi kymmenenneksi ollen aikamoinen pettymys. Sillä olisi ollut mahdollisuus hyvään sijoitukseen, mutta se sammui.

Kutosryhmässä MF Olive Branch oli yllättäjä ja voitti lähdön hienosti parantaen ennätystään lukemiin 14,0. Sillä olikin erittäin hyvä vire. Agony oli vasta sijalla 12. Pitäisi katsoa sille vähän hitaampia sarjoja, taitaa olla vähän turhan kovissa sarjoissa se juossut viime aikoina. Se kyllä on muutenkin sellainen, että juoksee välillä hyvin useita startteja ja sitten taas välillä ei juoksu maita.

Kakkoslähdön ykkösryhmässä Vilhelmiina Luned oli hienosti kolmas, ja Kuun-Kajo juoksi kahdeksanneksi. Molemmille nuorille kolmivuotiaille tuli kivat puhtaat juoksut, joten tästä on hyvä jatkaa. Kasvatti Savitaipaleen Varjoherra oli yhdeksäs ja Savun Hopeainen 11. kohtuullisen hyvällä ajalla sekin. Kaikille tuli hyvää kokemusta tästä startista, joten pidetään peukut pystyssä että pärjäävät jatkossa.

Kakkosryhmässä saatiin taas tuuletella, kun Domino NRL voitti ja Haaveherra juoksi kolmanneksi. Domino yllätti todella hienolla juoksullaan ja Haaveherra piti hyvän vireensä. Faramiina oli kuudes puhtaalla juoksulla. Savun Cultavauhti oli totaalinen pettymys yhdeksännellä sijallaan. Sille ei todella hyvästä alusta huolimatta nyt ole tuntunut juoksu maistuvan. Kauhulla odotetaan miten käy Pikkupelmannissa, kun tämä juoksu meni puihin. Hirmu hyvä hevonen Cuva on, mutta pieni jännitys on tämän juoksun jälkeen syttynyt. Toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta. Lokin omistama Savitaipaleen Sekoitin oli yhdestoista.

Kolmosryhmässä Nordbo Eldstjärna oli kolmas, Ruiskukan Varjoton oli kahdeksas ja Narrilaivan Nokipoika viimeinen. Nörtille tuli tosi hyvä juoksu, Varjoton jäi lähinnä seurailemaan ja Nokipoika vaan ei tänään innostunut ollenkaan juoksemaan.

Nelosryhmässä ei ollut ketään ja vitosryhmässä N.I.N. Puuhiili oli viimeinen, juoksi ihan puhtaasti ja teki ihan hyvän juoksun, mutta ei vain riittänyt. Vähän mitäänsanomaton juoksu sille siis.

Kokonaisuudessaan aika tavanomainen tulossarja meille, mutta vakipärjääjät jäivät muutamissa lähdöissä heikoille kun yllättäjät veivät potin.